Det har kommit ganska mycket snö nu, på bara några timmar. Vilket innebär trafikkaos runt dessa trakter.. Vi drog till Toys r´us för att inhandla en present till R:s systerdotter Isabelle (som fyllt 5 år). Imorgon skall vi nämligen på kalas. Hur som, när vi åkte var det ett väldigt tunt vitt lager på marken, och när vi kom hem så var det la runt 10 cm snö.

Vägarna var ju totalt hopplösa. Slask överallt för att Göteborg väljer att salta istället för att skotta. Vilket i sin tur gör att det blir ganska halt på vägarna eftersom att det samtidigt fryser på. Dum huvuden! Vi tänkte åka upp till Kortedala för en snabbvisit hos svärisarna. Så Gråbacka fick det bli, då vi ratade de andra vägarna.. Men vi kom inte så långt, för innan backen syntes ens så var det bilkö. Bilarna har liksom inte kunnat ta sig upp för denna back, och ändå stälelr sig folk nedanför och tänker pressa sig upp. Idioter! Vi vände, men höll på att köra fast vi också. Herregud vad jag pressade bilen i snön, backa, stängde av ESP:n osv. Jag gled ut i sidled, på 1:ans växel i vägen.. Fick stanna några ggr dessutom för att det kom bilar, som prompt skulle ställa sig i bilkön. Tillslut kom jag loss och vi åkte hem istället. I Olofstorp/Björsared mötte vi första och sista plogbilen under hela vår biltur.

I Gråbo är det heller inte skottat, de har inte ens varit här och dragit några drag. Inte för att det gick dåligt för mig att köra, inte alls. Men hallå, de får la ändå ta och skotta?

Svängde in på Bonum och handlade lite. Har ätit mellis nyss och nu ligger vi i sängen.
Puss & Kram

Kommentera

Publiceras ej