Vet ni vad? Jag tror att hösten är på ingång. Tråkigt men sant. När jag sitter här i soffan på altanen och kollar på träden (vadå vilka träd? :O höhö) på vår tomt och utanför, så ser man tydligt att löven börjat gulna. Vissa har till och med fallit ner på vår tomt. Är inte det ett tecken på höst, så vet jag inte vad höst är..

Egentligen gillar jag det inte.
Egentligen vill jag ha sommar året runt.
Egentligen känner jag lite panik och ångest över att hösten snart är här.
Men det är bara och gilla läget,
göra det bästa av situationen.
Men vad är det, egentligen?
Shoppa höstkläder?
Planera inför ny termin på jobbet?
Eller bara lyssna på musik och ta ett glas vitt?

P a n i k & Å n g e s t .
Sitter ute på altanen nu,
med hjälp av en förlägningssladd till datorn.
Allt funkar, bara man vill.

Har legat i soffan här ute och läst en stund. Mysigt tycker jag, och Lucifer också. Han ligger här i en av fotöljerna och sover. Vi har tända ljus och en kopp kaffe bredvid på bordet. Det är varmt och skönt ikväll, och jag vill inte ens tänka tanken på att jag snart börjar jobba igen.


Martin är fortfarande här. Han har ätit med oss, och nu spelar de tv-spel. Vad annars? Inte för att jag kan förstå hur de kan välja att sitta inne en fin kväll som denna, men samtidigt kan jag ju inte tvinga dem att vara ute heller. Det låter som om det är två barn som vägrar vara ute pga ett spel - men på sätt och vis kan man la kalla dem för det? Själv väntar jag på att tvättmaskinen skall bli klar så att jag kan hänga upp tvätten här ute igen. Men den är inte klar förrän om drygt två timmar...

Vi har grillat idag igen. Hemmagjorda hamburgare igen. Men denna gången hade vi pommes till, det hade vi inte igår. Så nu är vi mätta och belåtna, vissa mer än andra. Någon åt fler än andra - och det var inte jag :)

Imorgon önskar jag mig fint väder igen - helst hela veckan, tack.
Puss & Kram
Återigen har jag gjort om bloggen. Men vet ännu inte om jag tycker om det.. Som vanligt med andra ord. Den som lever kommer märka om det blir förändringar :)