Vad gick inte sönder om inte mina stövlar igårkväll? Förbannade dragkedja som hoppade ur och inte gick att laga. Så lite lagom sur vart jag igår, det kan jag lova. Men då fick jag ytterliggare en anledning till att åka till Allum idag :) Visserligen skulle vi ändå dit för att komplettera några klappar och eventuellt ett nytt plagg åt mig och min julaftonoutfit.

Tyvärr finns det ingen bild, vad jag kan hitta, på dem på nätet. Så jag tar ett eget foto på dem så att ni kan kolla in dem :)Igårkväll åkte vi till Liseberg för att spendera några timmar där tillsammans med Anna och Johan. Kanon mysigt och trevligt. Vi var la där i ca. tre timmar och kallt var det. -10 var det när vi drog oss hmmåt vid 21-tiden. Så vi fyra var fullsmockade med varma kläder för att inte känna av kylan så mycket. Roberts ena stortå frös dock bort, enligt honom så domnade den av. Och så fort han fick tillfälle tog han fram foten ur skon för att värma den :)

Väl där drack vi den obligatoriska chokladen, det är helt klart ett måste på Liseberg. Anna drog i sig en glögg också och så köpte hon någon spansk våffla (?) med kanel och socker på. Ganska god, men inte överdrivet gott :)

Jag och Robert spelade lufthockey med, även det är något som vi alltid gör på Liseberg. Vi går in i spelhuset, spelar en match och sen är man nästan så varm att man svettas och då är det dax att gå ut igen :)

Träffade Annas lillasyster Emelie och hennes pojkvän Marcus också. Fast det var i slutet, då vi skulle dra oss bort till bilen - som förövrigt stod parkerad bland isfläckar som jag halkade på :)

Hur som helst, kvällen var gör mysig!

Jag och Anna har bakat julgodis idag. Jag skulle egentligen göra sånna där med choklad och cornflakes, men när vi handlade ingredienser så bestämde jag mig för att ha i rispuffar, marsmallows och mandelflan i också. Det vart gör gott faktiskt. Känns lite mer lyxigt än bara choklad och cornflakes.

Anna fortsatte sedan med att göra knäck, som jag hoppade över i år. Vilket resulterade i blåsorn, brännskador och knäck i halva köket och över spisen - typ :) Men kul hade vi.

Fick hjälpa Anna ner till hennes lägenhet med julgodiset, överblivna ingredienser och kastruller. Då bestämde jag mig för att stänga in henne i en av Johans hockeyväskor. Och simsalabim, så var hon instängd och jag stod utanför och garva med kameran högsta hugg! Det var verkligen askul :)

Nu skall jag fixa lite middag, och ikväll kanske vi drar till Liseberg med Anna och Johan - annars åker vi nog själva, om vi får låna bilen då vill säga.

Trevlig helg!