Igår åkte lilla fröken hem till sina föräldrar. Och vet ni vad hon sa till oss? Jo, att det bara var och ring så fick vi ta henne. Det skulle de inte ha sagt! Haha. Nu kommer jag vilja ha henne varje helg ;) Nejvars, men i sommar tänker jag absolut låna henne!

Lilla fröken fullt påklädd ute på vår tomt

Robert fixade med bilen igår, han gjorde någon egen konstruktion av vår torkvinda (Tack Sofia för att du sa vad det hette, efter min 2-dagars-blackout), så nu är den 5 cm kortare.. Nåja, det är ju ändå inte han som hänger upp tvätten. Dock vart det inte helt bra, det vibrerar fortfarande, men det är för att det inte är riktigt stabilt säger Robert. Vad vet jag? Den är störd i alla fall, och Robert vill absolut inte köra med den till jobbet när den krånglar, så vi har lånat Skodan - igen. Som alltid. Så får vi se hur vi löser detta med lilla golfen.

Började skriva på tentan idag också, den skall vara inne på fredag. Men jag skall jobba på onsdag och torsdag, och på fredag tar min lillasyster studenten. Så måste skriva så mycket som jag bara kan idag och imorgon, och så får jag slipa på onsdag och torsdag. Det gäller bara att komma in i ett flow, för då går det snabbt. Idag har jag i alla fall lagt upp hela layouten och skrivit klart inledning, metod, syfte och en av punkterna. Så har tre punkter kvar :)

Nej, nu skall jag fixa lite kaffe och äta en fralla.
Puss och Kram

Jonas om Barnvakter:
Är ingen skitbil, den är bara gammal. Så det är med gammalt, billigt att köpa och billigt att laga. Om man nu kan laga själv dvs verkstad är inte gratis


Svar; Nej, det är ingen skitbil det vet jag. Men man blir så irriterad när man nyss lagat avgassystemet och så går det sönder på ett annat ställe några veckor senare. Klart vi kan laga det själva, det är inga problem. Problemet är dock bara att vi måste fixa en svetts osv. Men annars är det inga problem alls. Har en händig pojkvän och pappa, så det fixar dem. Men inte just nu...


Bella om Barnvakter:
När ska ni skaffa barn? Ni hade blivit kanon bra föräldar säkert :)

Svar; Ja, när skall vi skaffa barn? Jag har planer på att skaffa det när jag är klar med skolan, lärarprogrammet. Vilket jag är i januari 2011. Sen måste jag skaffa mig ett arbete innan också, men vi sattsar på år 2011 som ett år för vårt första barn :)

Tack för kommentarerna :)

Gokväll!
S
itter i sängen nu och bredvid mig ligger det en liten, liten, donna - Sofie. Vi passar henne ikväll/natt/imorgon åt Stefan och Veronica. Skönt för dem med en barnfri kväll :) Och självklart är vi/jag villigga barnvakter. När vi skulle natta Sofie så la vi oss i sängen och det slutade med att både Robert och Sofie somnade.

 

Innan idag var vi hemma hos Veronica och Stefan och firade Sofies 1-årsdag. Hon fick en helt ny garderob skulle man kunna säga. Jag blir lite avis, jag  vill med ha en ny sommargarderob :) Kollade in deras kök som de renoverar också, blir kanonfint när  det blir klart. Jag vill med ha ett nytt kök, men det kommer la snart :)

 

När vi åkte hem svängde vi in till bonum, jag gick in och handlade grillkol och tändvätska medan Robert satt kvar i bilen och passa Sofie - hon sov. Och vet ni vad som hände när jag startade bilen igen? Skall jag berätta? Jo, avgassystemet pajade, IGEN! Fast på ett annat ställe. Ojoj vad glada miner vi hade då. Ingen kunde ana att vi ananrs är så lyckliga. Jävlaskitbil! Vi är med andra ord inne på att byta bil, sälja denna och sedan köpa en ny. Men vad, när och hur är en annan fråga.

 

Nej, vällingen är förberedd inför inatt/imorgonbittie. Så nu skall jag hitta på annat.

Puss och Kram