Vaknade klockan 7:15 idag, pigg som en mört.
Inget jag brukar göra på lördagar, och inget som jag egentligen uppskattar.


Klockan 10:00 var jag och R påväg till Bauhaus för att köpa färg till bebisrummet. Vitt. Beckers Elegant blev det. Och en pensel, roller gånger tre och en sådan där platsbytta som man häller i färgen i. Ni vet? :) Närmare 2000 kronor hamnade vi på, som hittat.. Men båda färgburkarna var 10 liter, och takfärgen kommer ju inte gå åt till det lilal rummet, så vi kommer ha en över till projekt nummer två.

På vägen hem köpte vi lite fika på Bonum åt oss och min pappa. Han kom ner för att hjälpa oss lite, tack! Vi fick ordning på dörren, slipandet av väggarna och taket. Vi har också målat allt en gång, både tak och väggar. Så nu står det på torkning till imorgon, då kan vi se om vi behöver spackla lite till för att dölja eventuella skavanker. Men vad vi kunde se idag så såg det faktiskt bra ut. Självklart fanns det några smågrejer som vi måste spackla lite på, men i övrigt såg det jättebra ut. Min man är duktig han, och han kan så mycket :)

Har nyss varit i duschen. Det börjar bli jävligt krångligt att raka sig, kan jag meddela. Både benen och bikinilinjer osv. Shit, det är värsta gymnastikpasset kan jag lova! Men var tvungen att snygga till mig lite, för imorgon skall jag på Damernas Afton med sköna kollegor. Kan ju inte gå med håriga ben och annat äckligt. Nej.. Skönt dock med en riktig skrubbning av både kropp och ansikte, det var det. Och nu sitter jag i min Onepice.

Skall hoppa ner till soffan och tv:n nu. Mellon börjar om några minuter. Med mig ner tar jag min choklad, en colaburk och min man.

Ha en skön kväll!
Puss & Kram
Klockan är halv åtta och jag är vaken. En lördag. Heja mig. Not!

Den här veckan har varit ganska tuff, speciellt med tanke på jobbet och tiderna. I måndags och i tisdags jobbade jag från 8:30 - 17:30 (med lite planering innan jag gick in i barngrupp). Igår jobbade jag i barngrupp från 7:30 - 15:45, därefter APT+möte mellan 17:00 - 21:00 (var hemma 21:30). Idag har jag varit ensam ordinarie på min avdelning. Fick dock hjälp av bästa vikarien och en av de bästa kollegorna på huset. Dock är det jobbigt att "ensam" stå med hela ansvaret för barnguppen (jag vet ju allt som skall vetas, ensam) samtidigt som man har en inskolning. Det gick bra, men tär väldigt väldigt vädligt mycket på krafterna. Och så var det lite små detaljer som gjorde dagen lite jobbigare än vad den egentligen borde ha varit. Men, antar att det är livet på en pinne.

Imorgon jobbar jag mellan 7:30 - 15:45, efter att jag slutat jobbet så åker jag nog en sväng till Lina & Alvin. Om jag inte är helt död efter jobbet vill säga - men jag behöver lite Lina & Alvin-time, så ja, det får nog bli så.

På lördag morgon skall jag och R dra och köpa färg till bebisrummet, för pappa skall komma ner till oss och hjälpa till med målningen av tak och väggar. Fönstret måste ju också målas, har jag ju kommit på. Och pappa skall hjälpa oss att justera dörren, som inte gör som R vill.

Söndagkväll skall spenderas på Vattenpalatset med fina kollegor. Vi skall på damernas afton och bada, basta, bubbla och allt sådant där. Det skall bli så skönt! Speciellt efter denna vecka..

Nu skall jag kolla ikapp mig på Big Brother.

Snart kommer R hem också, som jag längtar efter honom!

Puss & Kram