Imorgon får man ha sommardäcken på bilen igen, men vi satte på våra idag - vi skall ändå ingenstans. Däremot fick vi inte loss ett av vinterdäcken. Vi har sparkat på det, tagit massa medel på det, bromsat i fart med bilen, vickat på det, slagit på det. Men inget hjälper. Så just nu har vi tre sommardäck på och ett vinterdäck. Något irriterande faktiskt, skit surt. Men men. Om inte annat så kan säkert min pappa fixa det där, så vi kanske åker upp till Herrljunga imorgon så får han se om han kan hjälpa oss. Det är dessutom bättre att göra det i garaget med riktiga verktyg än att sitta ute i regnet som Robert (och jag) har gjort idag.

Nu dricker jag kaffe och skall snart gå över till brödbaket. Vi har inget bröd alls hemma just nu, så det är lagom kul. Känns lite fattigt till kaffet när man itne har något alls att äta till, när man är hungrig. Kanske dax att fundera på middag också - vad vet jag?

Huvudvärken som jag hade förut, den kommer och går. Jävla skit. Tror på en kombination av dåligt väder (då jag får huvudvärk vid väderomslag) och förkyldning som inte har släppt. Men det är bara till att knarka ipren och se glad ut, typ.

Brödet var det!
Puss och Kram

PS; Jag lägger upp bilder på brödet senare, så att ni tror på mitt brödbak :)

Vaknade vid 11-tiden. Ställde inte klockan igår för att jag tänkte sova ut. Det kanske är det som behövs för att min förkyldning skall gå över, tänkte jag. Men när jag vaknade förut så hade jag återigen en sprängande huvudvärk och ont i halsen. Visst är livet underbart..

Jag ligger fortfarande kvar i sängen och klockan är nu 14:06. Får lite dåligt samvete, men ändå inte. Jag har dock varit uppe och tagit ipren och fixat frukost som vi åt i sängen..

Skall snart hoppa in i duschen och sen skall jag baka bröd - trots att huvudärken inte har gått över än. Robert har dessutom sagt, igår, att han skulle hjälpa mig att baka bröd. Så det hoppas jag att han gör med.

Nåja, gomorron på er.
Puss och Kram

Jag är så trött just nu. Huvudvärk och hungrig. Har varit i skolan mellan 9 - 14 idag, och har fört litteratur diskussioner osv. Så det har varit mycket prat och volym vilket resulterar i en utmattad Carin med huvudvärk.

Så jag har ätit en baugette med soltorkade tomater, paprika och gurka nyss. Det var gott. Egentligen borde jag dessutom baka bröd idag, men jag orkar verkligen inte det. Får göra det imorgon istället, eller senare ikväll. Men inte just nu dock.

Tack för vykortet mormor, och glad påsk på er med :) Hälsa morfar

Nej, skall kolla på tv en stund nu.
Puss och Kram