Kom hem för 20 minuter sedan, blev hemkörd av Lina - Tack ♥. Ringde Robert ganska snabbt efter för och kolla om han slutar tidigare idag eller inte, men det gjorde han tydligen inte. Däremot satt han och käka pizza, surt tycker jag då vi har dåligt med pengar denna månad. Jag vill ju med ha! "Vadå, jag var ju hungrig och hade ingen lunch!" - TA MED DIG MACKOR! Sådant kan irritera mig till tusen, men men. Hämden är ljuv! :)

S
kall antingen slänga mig i soffan och titta på tv, hämta posten, kolla på mina tomatplantor eller spela Sims3. Men jag har lite svårt att bestämma mig vad jag skall göra. Egentligen vill jag göra allt, så då är bara problemet vad jag skall börja med :) Haha. Dagens I-landsproblem, eller?

Jaja, skall ta mig en funderare.
Puss och Kram

Sitter här i min ensamhet och käkar frukost framför datorn. Läser alltid "tidningen" på morgonen; Aftonbladet, Göteborgs-Posten och Lerums tidning. Inte för att det alltid är intressant, men man måste ju hålla sig uppdaterad :) Sen tycker jag att det är mer miljövänligt att inte köpa hem en massa dags-tidningar för att kunna läsa på morgonen när man kan läsa på datorn.

Idag är det dessutom valborg. Är det någon mer än jag som har total missat det? tydligen inte. Vi skall inte göra något speciellt alls. Gå upp till brasan vill jag göra i alla fall, finns alltid massa folk där som man kan hälsa på. Vi tänkte även kolla på filmen Blood Dimond (hur stavas det??) som vi spelade in igår på vår boxer. Skönt att man kan göra så på Boxer, så slipper man missa. Filmen i sig skall tydligen vara jättebra och det säger Robert också - han har sett den. Däremot skall den vara ganska äcklig i vissa scener? Men det är inte jag känslig för.

Vad skall du göra på ikväll, på valborg?

Nu skall jag till min VFU, idag känner jag mig helt frisk igen!
Puss och Kram

Sitter och kollar runt på datorn och kom in på en inrednings sida som jag inte besökt förut. Hittar massa fina saker där - Hudiksvall Färg & Inredning. Man kan beställa saker via internet där, så det finns inget som hindrar att klicka hem sakerna, förutom ekonomin. Här kommer lite bilder på vad jag skulle vilja klicka hem till vårt hem;

Väggtext som skulle passa perfekt vid vår trappa - 349:-

 

Väggtext som jag vill ha i vårt framtida barnrum! Underbart fin - 229:-

 

Vägg fjärilar i två olika storlekar - 89:- eller 119:-


Kolla in sidan och jag lovar att du finner något som du absolut vill ha, jag hittar massor :)
Puss och Kram