När jag och R slår ihop våra talanger så blir resultatet väldigt bra


En väggtext ovanför sängen samt en sänghimmel i vitt vill jag få till här också


Skötbordet - saknas dock en del detaljer som gör det helt komplett


Den framtida amningsplatsen i rummet. Fönsterbräde och sista listen/fodret skall fixas till i helgen


Istället för garderob i hönet bakom dörren, så börjar vi med en byrå

Mer än nöjd är jag :)
I denna stil vill jag ha hela huset i framtiden.
Nu är det bara furu överallt - men det skall bort.
Seriöst, mina ögon går verkligen i kors idag. Jag, eller mina ögon, är jättetrötta! Hur skall denna dagen egentligen sluta?

Igårkväll var ingen bra kväll. Hade jobbat från klockan 8 - 18. Varav två timmar var planering. Och det tär verkligen på en gravid kvinnas psyke, det kan jag lova er. Fy! Jag kom hem, lite småsur, och sa inget till R. Bara satte mig i kökssoffan och väntade.. Sen grinade jag, och ginade, grinade, grinade, och grinade lite till. Allt var jobbigt, och ÄR jobbigt, kanske jag skall säga. Det är inte så lätt att vara höggravid, jobba 100% och ha så mycket hängandes runt huvudet innan allt är klart med bebis, jobb och föräldrapenning. Jag orkar faktiskt inte.

Nu skall jag äta upp min frukost och sen göra ordning mig. Klockan 8:00 börjar min föräldrautbildning. Sen blir det jobb igen, till 15:45.

Ha en bra dag!
Puss & Kram
Sitter i detta nu vid köksbordet och äter frukost. Skall snart åka ner till jobbet och köra lite planering. Sådant som man måste göra när man arberar i förskolan, utvecklingssamtal m.m. Jag har lite eld i arslet just nu, måste göra klart alla min utvecklingssamtal innan jag går på föräldraledigt - vilket är fyra veckor kvar.

Är i v.34 nu förresten, och bebisen är fixerad. Eller den var det åtminstone i torsdags när vi var hos Barnmorskan.  Bebisrummet är nästan helt klart nu. Lackning av fönstret en gång till idag och imorgon bankar vi upp fönsterfodret och sen är det klart. Hur skön är inte den känslan då? Superskön! Spjälsängen är redan inställd i rummet, likaså en byrå och skötbord som vi köpte i helgen. För att få den rätta känslan är det bara lite smådetaljer kvar i rummet. Prylar, salvor, blöjor m.m. Ja, vad har man egentligen i ett bebisrum? :/ :) När allt är klart lägger jag upp en bild.

På söndag fyller herr R hela 25 år. Han blir en gamling då, med gråa hår ;) Nejvars. Men jag skall allt fixa en tårta, oavsett om han vill ha kalas eller inte. För så skall det vara på ens födelsedag. Tårta! Och så tycker jag att det är kul och fixa tårta :)

Nu skall jag äta upp min frukost.
Puss & Kram