Jag och Robert åkte upp till Herrljunga, Grude, för att besöka min familj och hämta ägg. Vi var la där vid 13-tiden och hade på vägen upp stannat för att köpa med lite fika, på mammas begäran. Min bror hoppar runt på kryckor och det ser riktigt kul ut, vad jag garva åt honom! Min lillasyster hade tydligen kräkts inatt, så hon var la lite hängig men för övrigt mådde de bra. När vi satt däruppe ringde Lina och undra om vi var hemma, för hon och Jocke ville hälsa på och kolla in vårt hus. Så vi drog ifrån Grude vid 15:30 tiden . . . utan ägg, som var själva grejen med resan :)

Väl hemma så panikstädade vi. Såg ut som satan själv hade varit där :) Och det är la inte särskillt trevligt när man skall ha gäster. När Lina och Jocke kom så fick vi visa runt huset och därefter drack vi kaffe och käka lite godis. Jättekul att de kom, och äntligen slipper jag förklara för Lina hur allt ser ut när jag skall berätta något för henne :)

Nu sitter jag här och laddar upp lite bilder på hur huset ser ut inne, för det ville ju du Linnea, men de ligger på facebook för att ladda upp alla här tar hundra år. Robert sitter däruppe och skall kolla in finalen på OS-hockeyn, tror det var USA - Canada som skulle spela?

Imorgon är jag ledig från skolan, men har sagt till på jobbet att jag kan jobba om de behövs. Så jag får la se vad som händer, om inte annat så måste jag verkligen plugga. Och tur är det la att Robert skall jobba imorgon, lite klirr i kassan skadar la inte? Nåja, nu skall jag fokusera på uppladningen av bilderna.

Puss och Kram

Snacka om skön låt! Och Anna, vilken artist! Här snackar vi om potential för framtiden.

 

JAG ÄLSKAR DEN!

 


Vaknade med ett ryck imorses, av att min mobil ringde. Det var Anna som ville att jag skull följa med henne på promenad, men jag var inte riktigt i form för det, om vi säger så. Det var väldigt yrt och trött imorses, inte världens bästa morgon :)

Sen drog jag på mig mina utekläder och stövlar för att skyffla undan snö från vår veranda. Jag vill att den skall torka upp fort så att jag kan börja sitta där varma och soliga dagar. Längtar så förbannat till sommaren nu!

Och eftersom att detta är en bakis dag vart jag fruktansvärt sugen på cola, så Robert fick helt enkelt sätta sig i bilen och köra ner mig till Netto för lite matshopping.

Vid 15:30 skall mina föräldra dyka upp, de skulle tydligen till en släkting idag och fira honom lite. Men innan så skulle de stanna hos oss en stund. Så jag skall snart slå dem en pling för att stämma av lite mer vart de är, så att jag kan brygga lite kaffe. Åh, kaffe, jag längtar efter kaffe nu. KOFFEIN! ♥

Förresten, vi har köpt en bil nu. Tänkte bara meddela det åt er som inte visste det än :) En svart VW Golf III -96. Det är min lilla pärla, Bettan :) Robert har "stylat" om den lite, ändrat sätesöverdrag, pedaler osv. Så nu är den svart/rosa innuti. Så söt så :)

Nej, kaffebryggan kallar.
Puss och Kram