Idag är jag helt slut. Inte för att jag har Zumbat eller så, nej, på grund av den såkallade "kvinnliga veckan" kombinerat med värmebölja, huvudvärk, snuva, halsont och nysattacker. Låter det trevligt? I så fall ger jag gärna bort detta till någon annan.. Jag mår skit helt enkelt. Trött och gnällig, vill helst inte gå till jobbet imorgon och vill inte vara ute i solen. Jag vill kura ner mig i sängen medan det regnar ute och är svalt och glo på en film, hela dagen, eller kanske i två?

Snart är det semester, det är inte långt kvar nu. Jobbar nästa vecka också, och sedan är det fyra härliga veckor med lugnt och skönt tempo.

Puss & Kram
& en liten blåsa på tungan

Började jobbet klockan 7:30 imorses och kom hem klockan 20:30. En mycket lång dag på jobbet alltså. Har haft mitt sista utv.samtal idag också, så nu kan jag ta semester från det med gott samvete. Har även spenderat fem timmar till att renovera ett rum som till hösten blir ett sagorum. Det var illgult, typ bad-anke-gult på väggarna, medans det nu är en väldigt mjuk, lugn och harmonisk grön ton på väggarna. Mycket bättre. Så jag har spenderat alla mina planeringstimmar för denna vecka, på en dag. Så ja. Ni förstår la att jag är trött och mörbultad i kroppen? Fy fasen alltså. Men skall det bli fint får man lida pin, eller hur sa man nu igen? :)

Imorgon är det Zumba egentligen, men mår min kropp som den gör nu, imorgon, då kan jag säga på en gång att jag hoppar det träningspasset....


Puss & Kram

Snart är det semester
- endast två veckor kvar

Jag längtar - Vi längtar.
Gullholmen