Det var länge sedan jag skrev nu,
och jag tror vi kan se detta som någon form av bloggpaus. Känner inte att jag hatr någon lust eller inspiration till att skriva för tillfället. Periodare som jag är, med allt. I will be back. Snart. När lusten kommer krypandes tillbaka kommer ni märka mina uppateringar igen :)

Undertiden kan ni läsa Karin Jihdes blogg

Puss & Kram
Var nere och tittade till min sjukling en stund. Han låg i bastun i en av kartongerna - han brukar ligga där. Men jag tycker inte att jag har så bra koll på honom inne i mörkret, så lyfte över honom till tvättpelaren. Han ligger högst upp och sover nu. Skall skämma bort honom med massa mjukmat senare, han måste ju äta. Verkar dock som om han kanske känner sig lite bättre, han fräser inte lika mycket som tidigare idag. Nu fräser han bara när jag klappar honom på vänster sida av kroppen, där han hade en tuss hängandes. Så då har jag åtminstone lokaliserat smärtan till ena sidan av kroppen. Men man får fortfarande inte lyfta upp honom och klappa för mycket. Då blir han arg.

Inne i bastun har vi kartonger. Den fungerar som ett litet förråd. I en av kartongerna hittade jag gammalt skolmaterial, som var mitt. Älskar att kolla igenom och se hur jag skrev när jag var liten, målade och alla dessa kärlekslistor. Titt som tätt dyker Roberts namn upp. "I Love Robert Andersson" osv. Hur gulligt som helst. Haha. Hade min kamera gjort som jag velat, hade jag tagit kort på det och lagt upp :)

Skall åka och hämta Robert i Storås snart. Eller ja, skall åka om 45 minuter.. Sen skall vi handla lite, och därefter laga middag. Fungerar på Enchiladas, eller så blir det något annat. Men vad?

Puss & Kram


Min lille pisse har ont. I hela kroppen. Han smyger runt mig, vill inte komma nära eller upp i famnen. Han morrar och fräser om man tar i honom, och han är ledsen. Jag slår vad om att det är Leo som gjort något med honom. Sorgligt, men troligen sant. Lucifer går normalt, och det syns inte att han har ont alls - så länge man inte tar i honom. Man kan heller inte locka honom med mat, det är han för smart för. Han vet att jag lockar på honom för att han skall komma nära mig, så att jag kan plocka upp honom och titta efter skador. Troligen är det inte värre än att han har varit i ett rejält slagsmål med tjockiskatten. Leo, han flyger på våra katter så fort han får chansen. Jag tycker inte att det är okey längre. Vi har bott tillsammans med med dessa två katter i lite mer än 1 år nu. Sotis funkar jättebra, men inte Leo. Och det är tråkigt, för det påverkar mina katter, Xenna & Lucifer. De är livrädda för Leo och han jagar dem jämt.

Det skulle kunna vara grannens katt, Kasper. Men det tvivlar jag på. Varför? Jo, för han är nästa aldrig här, och gillar inte att vara ute på vintern - enligt grannen. Och så fort Lucifer får syn på honom, kubbar han iväg som en iller. Snabbt. Därför är han nästan helt utesluten i min brottsutredning.

Vi får ha ett öga på Lucifer och se hur han repar sig,
eftersom att det inte syns något på honom så är det nog lungt.
Men han är troligen väldigt väldigt öm i kroppen,
min lille lille pisse ♥