Vet ni vad, imorgon är det måndag igen. Vardag. Det innebär att jag får vara ensam igen, och R drar till jobbet. Jätteroligt. Not! Men men, snart kommer det en annan person jag kan fylla min vardag med. En liten bebis att ta hand om. Sex dagar är det kvar till 6 maj. Fattar ni? Sex dagar kvar tills bebisen är beräknad. Läskigt!

Denna helgen har varit bra. Igår kom mina föräldrar hit på en snabb fika. Vi körde därefter in dem till stan för de skulle till Rondo och kolla på Tomas Ledin. Vi storhandlade mat och jag rensade i skafferi och kyl. Pizza blev till middag. Och vid 23:15 hämtade vi hem mina gamlingar igen. Imorse vaknade jag strax innan 8, gick upp, prata med mamma & pappa, gjorde värsta frullen. Promenerade till kyrkogården och hälsa på farmor och farfar med mamma. Vid 12:30 ramlade Anna in för en fika. Vi satt ute på altanen och drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen kollade jag på när R bytte sina vinterdäck på firmabilen och därefter fixade jag middag. Fick ta en tupplur efter att vi ätit för jag vart så himla yr och trött. Förstår inte vad som hände, men något var det.

Så ja, helgen har varit bra. Nu skall vi avsluta den med BigBrother Live, klockan 21. Tror att Tenny är den som åker ut ikväll, men vi får se vad som händer. Och vad som står på min agenda imorgon, i min ensamhet, det vet jag inte riktigt än. Tvätta kanske?

Nu skall jag leta upp något gott.
Puss & Kram
Jag rymde hemifrån förut. Till Lina & Alvin. Fick lite smått panik av att inte veta riktigt vad jag skulle göra, så jag flydde hemmet. Vi gick på en promenad, satt i solen/blåsten, mata Alvin och sen for vi till Blomsterlandet. Efter det drog jag hemmåt igen. Handlade på Bonum. Skulle inte ha så mycket, men ack vad tungt det vart ändå! Och så började det ösregna. Tur jag hade bilen.

Nu ligger jag i sängen och är helt slut. Har satt igång diskmaskinen, rensat i kylen och jaa, inte så mycket mer än så. Bebis bökar runt och jag skall vila. Antingen tar jag mig ner till soffan och gosar in mig i täcket och gluttar på tv, eller så stannar jag här, i sängen. R kommer snart hem också. Skönt. Jag saknar honom på dagarna. Faktiskt.

Denna vecka har vi följt en matlista som jag gjorde i söndags. Idag står det potatisgratäng, sallad och kyckling på schemat. Så det skall jag ta itu med senare, fast inte nu.

V I L A !

Puss & Kram
Igår var jag hos barnmorskan och mätte och greja lite.

Vecka: 38+3
Vikt: +/- 0kg. Har alltså inte gått upp något under min graviditet.. förutom de där kilona som jag gick ner.
SF: 37
Blodtryck: 120/70
Fosterljud: 148. Retade uppe bebis genom att gå ner i regnet till MVC. Annars har jag kommit direkt från Lina, med bil, och då har fosterljuden legat mellan 120 - 130. Den har med andra ord sovit då.. Latmask!
Fixerad bebis

Inga andra prover togs, inget blodvärde eller socker eller så. Tyckte jag var lite konstigt, och frågade lite fint om vi inte skulle göra det idag. Nej, sa BM-studenten, inte idag. Nähä tänkte jag och tackade för mig. Så ja.Igårkväll skippade jag och R kvällsrutinen med BigBrother. Vi valde att lägga oss i sängen i stället. Jag önskade mig en sömn utan några större invändningar från hostattacker och kissepauser. Och visst har jag varit uppe och kissat några gånger, och hostat lite. Men absolut inte i den bemärkelsen som varit de senaste nätterna.. så vet ni vad, jag känner mig ganska pigg faktiskt. Just nu. Synd bara att jag vaknade så tidigt och kände mig pigg.. Men men, jag vägrar gå upp ur sängen än. Så det så.

Jag är hungrig. Det kan jag ju konstatera efter allt knorrande från min mage. Eller är det bebis? :p Nejvars. Men något måste jag nog proppa i mig innan jag går upp helt och hållet.. får kanske masa mig till köket för att hitta något att knapra på? Och sedan landa i sängen igen, åtminstone en timme till.

Ha en bra dag.
Puss & Kram