Gomorron,
sitter redo för att börna iväg mot stan.
Men klockan är lite väl tidig för det än. Så jag får döda lite tid vid datorn och kolla in de nya nyheterna..

Såg bland annat på aftonbladet att en hund varit försvunnen i 13 dygn. Vet ni vad hunden gjort? Suttit fast i en taggtråd.. När man fann honom, fick ägaren skära av hundens öra. Stackarn! Tänk er själva att sitta fast i flera flera dygn och inte kunnat komma loss. Taggarna skär in längre in i huden ju mer du rör dig. Blä. Värsta skräckisen egentligen.

Nej, nu skall jag gnugga gaddarna och fixa håret.
Puss & Kram

Skodan är hämtad och står nu redo för en tur & retur imorgon, till stan och hem igen.

Måste bara säga att jag gjorde en grymt god middag idag. Bandpasta med en krämig gräddsås. Tänkte printa ner receptet här också, ifall någon skulle känna sig sugen. Okey, är ni redo? Här kommer det;


Gräddig Pasta
ca 4 portioner

Ingredienser
1. 280 g tagliatelle (bandpasta, körde grammen på "måfå")
2. 1 dl torkade tomater i olja
3. 1 rödlök
4. 2 paprikor
5. smör
6. 2 dl vispgrädde (använde själv matlagningsgrädde, funkar kanon)
7. 1 dl riven ost
8. 1 kruka basilika
9. Ev. pressad vitlök
10. Salt
11. Peppar

Gör såhär;
1. Koka pastan enligt anvisningar.
2. Strimla tomater (häll av all olja!), lök och paprika - fräs i smör.
3. Tillsätt grädden och låt koka i ca 2 - 3 minuter.
4. Vänd ner ost, strimlad basilika (ev. vitlöken) och pastan.
5. Salta och peppra efter behov.
6. Servera direkt!
Riktigt gott!

För er köttälskare - klipp över lite skinka på den serverade tallriken.

Skall strax hoppa ner i sängen tänkte jag, sova är bra. Bör gå upp vid, ja, senast klockan 6:30. För jag vill komma iväg vid 7:30 till stan. Ibland kan det vara svårt med parkering. Om jag har turen på min sida, så finns det parkeringar på det stället som man bara betalar 6 kr/timmen för. Hoppas Hoppas Hoppas. Skall plocka upp Lina i Olofstorp också, blir nog en lite frukost i stan när vi kommit fram.

Idag har jag varit lite duktig. Hela tre inlägg. Applåder!
Puss & Kram

Nu ska jag dra ner till jobbet. Men det regnar, och som jag nyss skrev på facebook, så känns det jävligt onödigt och meningslöst att man fixat ordning sig då. Kan likagärna dra en papperspåse över huvudet på en gång. Tråkigt!

Hur som, tror jag är med de större barnen idag - 3 -4 åringarna. Återstå att se när jag kommer ner. Höhö, det är lite veligt och jag vet sällan vart jag skall vara, men det löser sig så fort man kommer innanför dörrarna. Jag tror att detta kommer bli väldigt bra i slutändan, faktiskt.

Ikväll drar vi till Kortedala och lånar Skodan. Måste komma till jobbet fort imorgon från skolan. Slutar 12 i stan och börjar 13 här hemma. Plus att jag inte köper busskort, så det gäller att gilla läget och låna bil.

Puss & Kram