Okey, just nu är jag på dåligt humör. Vet inte riktigt vad det beror på, men alla har sina dagar, vissa oftare än andra. Så jag sitter här och dövar mitt humör med musik - h ö g    m u s i k !

Jag vet att jag varit kass på att uppdatera, men vad gör det? Eller ja, er gör det la inget och troligen inte mig själv heller. Tror ändå inte att jag har några trogna läsare.

Hur som helst har jag VFU nu, praktik alltså. Är i en förskoleklass och är riktigt förvånad över vilka ord de kan. Jag menar, vilken normal 6-åring kan orden Fitta och Knulla? På min tid, som visserligen är för 16 år sedan, så visste vi knappt att de orden fanns. Och om det nu var så att man visste det, så hade man mycket klart för sig att man inte fick använda de där orden. Men bland dagens 6-åringar är det som ingenting, det är som vilket ord som helst som man kan yttra hur som helst och då speciellt när man blir arg.

På tal om det. För några år sedan, när jag vikarierade på en förskola. Då kallade en 4-årig pojke mig för jävla hora. Hur skall man tackla det undrar jag? Vad skall man göra egentligen? Självklart vart jag vansinnig och trodde helt klart att jag skulle slå ihjäl ungen. Men som tur är kan jag sansa mig och tänka bort det snabbt. Det är inte hans fel att han kan de där ordet - tänkte jag. Jag fick snabbt lägga skulden på storasystern och föräldrarna, allt för att få bort ilskan som från början riktade sig mot pojken.

Men helt seriöst, hur skall man tackla dessa ord och situationer egentligen? Skall man tillåta att barnen kallar en för hora, fitta och kuk, bara för att samhälletsvärderingar kring ordet har förändrats, för att det är mer "normalt" bland ungdomar att använda sig av dessa ord? Jag vet faktiskt inte . . .


Jag förstår inte hur jag kan vara så fruktansvärt trött? Igår gick jag hem tidigare från skolan för att jag bara gäspade hela tiden och för att det kändes som om ögonen gick i kors. Väl hemma satt jag och pluggade och drack kaffe, så jag fick ganska mycket gjort. Men jag var jättetrött hela kvällen.

Vi la oss i sängen vid 23-tiden och kollade på Mysteriet på Greveholm, jag såg två anvsnitt sen  sov jag som en stock! Så jag somnade strax innan 23:30.

Robert ringde mig nu klockan 8 och sa att jag skulle vakna, min mobil skulle ringa då också, men när vi lagt på, så somnade jag igen och vaknade nu. . .  Och jag som hatar att sova till 10! Det känns som om jag sovit bort hela dagen och att allt blir konstigt. Blä!

Jag skall i alla fall upp nu och fixa lite kaffe och plugga. Så kul skall jag ha det.

Anonym om Att gymma eller att inte gymma, det är frågan:

Hade jag haft din kropp hade jag INTE tvekat om att gå till gymmet :)Ursäkta mig, men vem fan är du till att dömma?

För det första är det väldigt fegt att vara anonym och inte stå för vad du säger och vem du är. För det andra så tycker jag absolut inte att man uttrycker sig så till en annan människa. Och för det tredje, du tror inte att jag själv är medveten om att jag inte har en idealkropp, som du uppenbarligen anser att du har eftersom att du säger sådär. Du tror inte att jag har velat ha den där idealkroppen i alla år, men att motiveringen tryter ibland? Du tror inte att jag har försökt med alla möjliga grejer, men att det inte funkar och är förbannat svårt?

Hur vågar du ens uttala dig om någonting som du inte vet någonting om?

Dumma människa!Och du, jag var faktiskt och gymmade!