... har de satt ett datum när BodyJam;en drar igång igen! På tisdag den 7/9 startar det, och då kommer jag vara där. Älskar BodyJam, det är så kul! Så tisdagar blir min träningsdag, mellan 19:35 - 20:35. Äntligen kan jag komma igång med min träning igen :)


Ibland tryter verkligen minnet, kan det bero på min hög ålder? Skulle åka förbi kontoret och lämna in min timrapport, men minnet sviktade och jag glömde. Irriterande! Måste komma ihåg att lämna den antingen imorgon eller på torsdag. Viktigt! Annars får jag ju inte mina pengar, och dem vill jag ju gärna ha.

Har varit inne på Bokia i Allum och köpt block och överstrykningspennor. Så nu är jag fit for fight för skolan, det är allt jag behöver :) Så imorgon startar jag med kaffe, macka och yoghurt - en stadig frulle för att orka med en heldag på skolan. Och så har jag med mig lunch, hur grymt är inte det? Woho säger jag!

Stannade hos familjen Andersson i Kortedala förut. Lite kaffe och äpplekaka, och lite socialt. Perfekt.

Nu skall jag dricka upp min cider och sen skall jag göra ordning mig för kvällen, lite ta-hand-om-mig-själv-kväll kanske?
Ja!
Puss och Kram

Haha, jag bara måste skratta lite åt detta, även om det nog inte är så skönt att bli misshandlad med ett halvt kilo köttfärs - men ändå. KÖTTFÄRS! HAHAHAHA

Gick in på Göteborgs-Postens hemsida för att kolla in händelserna kring trackterna, och vad möts jag av då om inte ett artikelnamn som lyder "Misshandel med köttfärs" (Klicka för att komma till artikeln). Då är det en gammal gubbe som slagit till en ung tjej i huvudet med ett halvt kilo köttfärs. Visst, det där lär göra jävligt ont. Jag menar, det är ju ganska tungt. Men själva grejen, vem fan kommer på idéen att slå någon med köttfärs i huvudet? :/ Men kolla in dessa citat från artikeln;

"Framme vid kassan fanns den 71-årige mannen i närheten. Han gick fram och smällde till 22-åringen i skallen med sin nyinförskaffade vapen, ett paket med 500 gram köttfärs."

och

"Om det var nöt- eller fläskfärs framgår inte av förundersökningen."


HAHAHAHAHAHAHA