Vaknade klockan 7:15 idag, pigg som en mört.
Inget jag brukar göra på lördagar, och inget som jag egentligen uppskattar.


Klockan 10:00 var jag och R påväg till Bauhaus för att köpa färg till bebisrummet. Vitt. Beckers Elegant blev det. Och en pensel, roller gånger tre och en sådan där platsbytta som man häller i färgen i. Ni vet? :) Närmare 2000 kronor hamnade vi på, som hittat.. Men båda färgburkarna var 10 liter, och takfärgen kommer ju inte gå åt till det lilal rummet, så vi kommer ha en över till projekt nummer två.

På vägen hem köpte vi lite fika på Bonum åt oss och min pappa. Han kom ner för att hjälpa oss lite, tack! Vi fick ordning på dörren, slipandet av väggarna och taket. Vi har också målat allt en gång, både tak och väggar. Så nu står det på torkning till imorgon, då kan vi se om vi behöver spackla lite till för att dölja eventuella skavanker. Men vad vi kunde se idag så såg det faktiskt bra ut. Självklart fanns det några smågrejer som vi måste spackla lite på, men i övrigt såg det jättebra ut. Min man är duktig han, och han kan så mycket :)

Har nyss varit i duschen. Det börjar bli jävligt krångligt att raka sig, kan jag meddela. Både benen och bikinilinjer osv. Shit, det är värsta gymnastikpasset kan jag lova! Men var tvungen att snygga till mig lite, för imorgon skall jag på Damernas Afton med sköna kollegor. Kan ju inte gå med håriga ben och annat äckligt. Nej.. Skönt dock med en riktig skrubbning av både kropp och ansikte, det var det. Och nu sitter jag i min Onepice.

Skall hoppa ner till soffan och tv:n nu. Mellon börjar om några minuter. Med mig ner tar jag min choklad, en colaburk och min man.

Ha en skön kväll!
Puss & Kram

1 kommentarer

Vendela

27 Feb 2012 12:54

Hejhej Carin,

kul att måla rum. Och kul att ni redan börjat med projektet. Det är så lätt att köpa färg och sen fastnar på för något och sen tar det lång tid att få det gjort.Jag jobbar på Byggla.se. Där kan ni visa upp barnrummet, se hur andra målat barnrum och inspireras! Vi har alltifrån rymdrum till djungeltema. Just nu har vi en målartävling som du borde delta i. Tycker du detta låter kul kan du maila mig så berättar jag mer. Är du intresserad kan jag ge dig en liten present :)

Mvh

Vendela på Byggla

Kommentera

Publiceras ej