Sitter i sängen och har precis avslutat en konversation på Messengar med min bror. Han skulle sova, och jag hade precis vaknat. 9 timmars tids skillnad. Imorgon åker han till San Diego och inspekterar stället. Han är cool som bara vågar lämna allt och dra, faktiskt. Jag hade aldrig vågat. Är för mesig för det. Elvira skickade en film till honom där hon visade upp sitt nya tåg som låter - och en film till Johans kompis Anthony där hon tydligt förklarar att han är en bajs. Ah, ljuva 2,5 åringar... :)
 
Igår var Roberts föräldrar och lillasyster här på en fika, lek och dans med Elvira. Hon fick ett tåg och en tågvagn av dem. Och det var inte vilket tåg som helst, utan ett tåg som kan låta. Gissa vem som blev glad och prompt skulle sova med tåget vagnen på kvällen? Jodå, 2,5 åringen såklart. Vi sa Okey,  om hon lät det vara och inte tryckte på knapparna. Sagt och gjort. Hon somnade som en stock. Idag när hon vaknade så gjorde hon inte som hon brukade utan gick direkt ur vår säng, bort till sitt rum för att hämta sitt tåg och sedan ut till tågbana och körde några rundor med tåget som tuffade runt. I detta nu förgyller vi morgonen med att titta på "Tomas tåget - Diselarnas dag" medan det frenetiskt trycks på leksakståget så det tuffar i en jämn takt. 
 
Idag måste jag/vi packa den där BB-väskan. Skrev en lista häromdagen på vad som skall med. Men det är en lång startsträcka ibland. Måste packa en väska åt Elvira också. Hon skall vara  med mormor & morfar, eftersom dem bor närmast förlossningen, medan vi är inne och gör det vi skall...(Läs: Medan Carin ligger och svär, slåss, kräks, blodar, gråter och är allmänt svettig).
 
/ Carin
 
 

Kommentera

Publiceras ej