Idag är det tisdag, vilket innebär babyöppet för oss. Elvira kan latja med andra bebisar och jag kan tjöta med fina mammor (ibland kommer det pappor, men det är väldigt sällan) med en kaffe i handen. Man kan liksom släppa loss där, och låta barnen krypa runt lite vind för våg. Så skönt! Idag var det en ekonom från kommunen där och informerade om budget osv. Det jag hörde var intressant, men när man har en snart 10-månaders som helst vill krypa runt, äta mat och leka, så är det svåret att höra på allt. Tog med en broschyr och andra informationsblad dock.

Gick en långpromenad tillsammans med Felicia, Louise och Dunia (och deras små snyggpluttar) i det fina vårvädret. E sov till och från och var inte alls lika latjo som annars. Tillbakadragen och smått hängig. Efter två timmar var vi hemma och jag tyckte att hon var lite väl varm för att bara haft på sig en fleecejacka. Tempade, och det visade sig att hon hade 39,2 i feber. Hello kassmorsan. Det dumma med E när hon är sjuk är ändå att man inte märker det så tydigt. Tillbakadragen kan man ju vara under en barnvagnspromenix ändå, för att man är trött och så. Men väl hemma började hon röja på en gång liksom, så det kan vara svårt att avgöra när hon är dålig. Tycker i alla fall jag, R också.
 
E har fått alvedon nu och mumsat i sig yoghurt med äpple och kanel nu. I detta nu står hon upp, trummar på pappas baslåda och drar i sina byxor. Så att hon har hög feber märks inte alls.

Dagens babysim blir inställt, av förklarliga skäl.
Puss & Kram

Kommentera

Publiceras ej