Idag var det planerat ett besök på Borås Sjukhus med Elvira. MEN! Hon vart lite snorig igårkväll, och imorses hade det fortfarande inte gått över. Och på kallelsen stod det klart och tydligt att barnet inte fick vara förkyld vid ett hörseltest. Detta för att förkyldningen även sätter sig på hörseln och ett hörseltest skulle då alltså inte bli tillförlitligt. Så, det vart ett litet samtal om återbud och så fick vi en ny tid. Den 21/3 klockan 13. Med andra ord har R egentligen vart hemma i onödan - men det har varit mysigt ändå.

Fick sova hela natten utan minsta lilla pip också. Andra natten i rad. Vilket säkert var sista, för bara för att jag skriver detta nu, kommer säkert E böka massor. Jag är i alla fall glad för dessa två nätter. Tack! Vaknade strax efter klockan 7. Tog med R och E ner till soffan och kollade på Morgongänget. Lite välling till E och kaffe till oss äldre. Därefter åt vi frulle, tog på oss kläder och fixade vagnen. Trallade ner till torget - visade R att Hjällsnässkolan snart är helt borta. Shoppade lite på bonum. Gick runt Hjällsnässkolan, genom aktivitetsparken och sedan hem igen. Lunchade med toast. Myste och lekte i sängen med E. Sen däckade hon och R. Jag fixade mig lite och drog till Lina & Alvin. ENSAM! Hade egentid med en kaffekopp i handen i nästan tre timmar. Så skönt! Hemma vid 18-tiden och fixade middag till mig och R. E somnade vid 19 och då åt vi middag. Så ja, dagen har varit ganska skön faktiskt. Perfekt start på veckan.

Skall traska ner och kolla på Familjen Annorlunda och därefter Ullared. Imorgon är våra planer styrda mot Babyöppet och Babysimmet - och R skall jobba igen.

Tjillevippen!

1 kommentarer

mathilda eckersjö

04 Mar 2013 20:17

Synd att hon fortfarande va förkyld då..:( Vi kommer inte imorgon varken på babyöppet eller babysim eftersom lillstrumpan är väldigt förkyld, snorar och hostar och lite förhöjd temp...:(

Kommentera

Publiceras ej