Kom nyss hem från mamma, pappa och Herrljunga. Vi lånade svärföräldrarnas bil och åkte upp till mina föräldrar. Tar ca en timme att köra upp till dem, så man får ju planera lite. Vi var hos dem vid 16 tiden. Och tydligen hade de lagat mat till oss också, så det var bara till att sätta sig vid det findukade bordet tillsammans med mina föräldrar och mina morföräldrar. Mamma hade gjort stek, potatis, brysselkål, sås, falafel och äpplemos till middagen. Faktiskt riktigt gott, så det var en god måltid. Även om vi var insatta i att äta lasange när vi kom hem. Men som sagt, ibland ändras planerna :)

Var uppe på kyrkogården förut, när vi ändå åkte förbi. Vi satte ett ljus hos farmor och farfar och ett hos min kusin Jessica. Det var faktiskt en del ljus där redan när vi kom, så det var jättefint! Finare vart det med våra ljus också.

Farmor, jag saknar dig enormt mycket! ♥

S
itter nu vid soffan och dricker en cider. Vi skall bara kolla på tv hela kvällen, med andra ord inte göra någonting alls. Vem bryr sig om Halloween liksom? För mig är det inte någon speciell dag ändå.


Vad tycker ni, hiss eller diss för Halloween?