Igår var det en låååång dag som avslutades med en katastrof-rygg. Var på jobbet strax efter klockan 8 och var hemma strax innan klockan 20:00. Hade nämligen "husmöte" på kvällen mellan kl. 17:30 - 19:00, men så drog det över på tiden ganska mycket. Och anledningen till att dagen slutade med ryggont är la på grund av helgens bravader med renovering av bebisrummet. Vi la golvvärmen och grejade lite grand. Det fick jag sota för igår på jobbet, för det räckte med att hjälpa barnen att klä på sig ytterkläderna och sen var det kört. Kunde knappt böja mig ner för att plocka upp något, inte hjälpa barnen i och ur gungorna eller något sådant.

När jag kom hem igårkväll gick jag i princip och la mig i sängen på en gång, mer orkade jag inte. Kollade på ett avsnitt med Paradise Hotel, men sen däckade jag på R:s arm. Gonatt liksom. Hoppades på att min rygg skulle bli bättre med lite sömn och vila också. Vilket jag ju kan konstatera såhär dagen efter att det inte lyckades. Har haft ont hela dagen idag också. Tog med mig min värmedyna till jobbet och satt med den på min planering samt på min rast. Hjälpte dock inte heller.. Vad skall man göra liksom? Jag får la skylla mig själv för att jag är så envis, men samtidigt så vill jag ju klara av saker och ting också. Bara för att jag är gravid vill jag liksom inte bli ett kolli som bara ligger där, som en grönsak, och inte vågar röra mig/greja/hjälpa R - bara för att jag kan få ont i ryggen. Nej, någon måtta får det vara.

Har legat med värmedynan mot ryggen i någon timme nu - tar en paus och skall hoppa in i duschen strax. Sen blir det återigen värmedynan och sängen som gäller.

Imorgon skall vår vän Ådi in till doktorn. Eller skall vi kalla det för SPA? Eller kanske plastikoperation? Eller rentav hälsokontroll? Kärt barn har många namn, sägs det - bilservice alltså. Den varnar för att det är dax, så R anmälde på Mechanums hemsida att de skulle ringa upp honom ang detta, vilket de gjorde igår. Och påtal om Ådin, motorlampan slutade lysa igår. Bara sådär. Skumt tycker jag. Men R berättade även detta för han som ringde, så de får la se om det ploppar fram några felkoder och vad det i så fall kan vara som spökar. Hur som, kalaset går på 5400 kronor, typ. Som hittat. Jippie. Not. Men det måste ju göras.

Nu skall jag ta min rygg till duschen.
Puss & Kram