Fick ett litet ryck och insåg att jag inte bloggat på nästan ett år. Ett år. Det är ganska länge sedan, men jag har inte ens tänkt på blggen. Livet har liksom rullat på med ett års kalas, jobb, föräldraliv, förskolelivet - lämna & hämta barn, och ta hand om vardagen, familjen. Att skriva ner vad som händer i mitt liv har varit helt bort prioriterat. Men, nu när jag väl tänkte på bloggen så kunde jag likväl skriva lite.
 
Elvira har de senaste två veckorna haft vattkoppor. En lindrig sådan, men ändå. Vi har inte ens satt foten utanför dörren de dagar som jag vabbat, inte heller när R vabbat. Visst hon åkte upp med sin mormor & morfar till Herrljunga för att sova över där en natt, men hon har ändå inte varit ute UTE. Och det märkst på henne nu. Jösses vilken energi. Fullrulle jämt, varje sekund. Från den sekund hon vaknar på morgonen till den sekund vi lägger henne för att sova. Och till och med då är det en kamp för oss att få henne att somna. Det vill hon inte. Nej, här skall det lekas, pratas, pussas, kramas, och lekas lite mer. Tänk om en själv hade haft den energin, vad mycket vi hade fått gjort då.

Två stygn har trollet lyckats få på läppen också. Ramlade på något vis på förskolan, och vips så vart det besök både till Vårdcentralen och till barnakuten. Men det har läkt fint, och nu syns det inte att det har varit ett djupt jack i läppen. Sen fick hon som sagt vattkoppor också..

Idag har vi inte gjort överdrivet mycket. Vi har mest kollat på Mumin, Bortspolad, badat i duschkabinen tillsammans och bakat chokladbollar. En äkta slappedag. R har varit iväg hos sin syster och grejat där. På kvällen kollade jag och E på Melodifestivalen, del 4, och åt chokladbollar. Det var sådär. Eller ja, I.D.A, och det där andra röjarbidraget på A samt han Josef, dem var bra. Men resten, njeee. Inte min smak alls. 

Imorgon hoppas jag att fröken i huset sover middag ordentligt så att vi kan kolla på OS-finalen i Hockey. Sverige - Kanada. Men, det återstår att se.

Kanske skriver jag om ett år igen, kanske tidigare. 
Bye!

Kommentera

Publiceras ej