Igår var vi i Kortedala och fikade lite med Sofia och resten av familjen Andersson, plus Olle. Lillasyster i familjen har nämligen fyllt 23 år, i tisdags. Av oss fick hon en kokbok och fyra gröna frukostskålar/muggar till ett framtida hem. Dax att flyga ur boet snart.

På kvällen åt vi hemmagjorda hambrugare & klyftpotatis och sen några godisbitar till Mellon. Tycker återigen att bidragen som gick vidare faktiskt var värda det. David Lindgren och Ulrik Munther var ju helt klart bäst! Synd dock att de inte finns att lyssna på på YouTube.

Lina, Jocke & Alvin har varit här en snabbis. De tog med sig Orbitracken från oss. Tack! Äntligen är vi av med den och slipper se den mer. Eller ja, jag kanske får se den hos Lina i och för sig :) De skall ju ha ett litet gym hos sig. Blir nog bra. Herregud vad dammig den var då! Var tvungen att torka av den innan jag kunde ge bort den, och fy fan. Helt grå var den. Kunde ju inte tro att den var svart egentligen ;) Innan de kom hit hann vi dra snabbsvängen med städning här hemma. Dammsugning och lite plock. Perfa!

Idag har jag inga större planer. R's föräldrar har sagt att de skall komma hit i alla fall. Svärfar skulle kolla lite på golvvärmen tydligen. Men vi har uppenbarligen inga grejer så att vi kan provtrycka den idag.. heller. Det var vår plan, för vi hade tänkt lägga golv idag. Men det får vi skjuta upp, igen. Känns inte som om det där bebisrummet kommer bli klart innan vår bebis ploppar ut.. Börjar få lite smått panik över det faktiskt..

Annars har jag tänkt åka iväg med återvinningen idag. Den väller liksom över, och det är banne mig inte najs. Usch! Men måste ha R till hjälp för det, annars kommer det ju ta mig hundra år att göra det. Då förstår ni hur mycket det är kanske?

IKEA är jag ganska sugen på förövrigt. De har fått in en ny spjälis som jag är rätt sugen på. Visserligen kostar den 400 kronor mer än den vi tänkt oss från början, men den känns mer praktisk då man kan ta bort ena sidan på spjälsängen - vilket i sin tur gör att vi kan ha den längre innan vi behöver byta säng. Jaja, vi får se hur vi gör.


Hensvik - 599 kronor.
Denna hade vi tänkt oss först.


Sundvik - 995 kronor.
En nyhet på IKEA som jag tycker verkar mer praktisk i längden.

Nu skall jag fjäska för min man om lite hjälp med sorteringen.
Puss & Kram

Kommentera

Publiceras ej