Igår var jag hos barnmorskan och mätte och greja lite.

Vecka: 38+3
Vikt: +/- 0kg. Har alltså inte gått upp något under min graviditet.. förutom de där kilona som jag gick ner.
SF: 37
Blodtryck: 120/70
Fosterljud: 148. Retade uppe bebis genom att gå ner i regnet till MVC. Annars har jag kommit direkt från Lina, med bil, och då har fosterljuden legat mellan 120 - 130. Den har med andra ord sovit då.. Latmask!
Fixerad bebis

Inga andra prover togs, inget blodvärde eller socker eller så. Tyckte jag var lite konstigt, och frågade lite fint om vi inte skulle göra det idag. Nej, sa BM-studenten, inte idag. Nähä tänkte jag och tackade för mig. Så ja.Igårkväll skippade jag och R kvällsrutinen med BigBrother. Vi valde att lägga oss i sängen i stället. Jag önskade mig en sömn utan några större invändningar från hostattacker och kissepauser. Och visst har jag varit uppe och kissat några gånger, och hostat lite. Men absolut inte i den bemärkelsen som varit de senaste nätterna.. så vet ni vad, jag känner mig ganska pigg faktiskt. Just nu. Synd bara att jag vaknade så tidigt och kände mig pigg.. Men men, jag vägrar gå upp ur sängen än. Så det så.

Jag är hungrig. Det kan jag ju konstatera efter allt knorrande från min mage. Eller är det bebis? :p Nejvars. Men något måste jag nog proppa i mig innan jag går upp helt och hållet.. får kanske masa mig till köket för att hitta något att knapra på? Och sedan landa i sängen igen, åtminstone en timme till.

Ha en bra dag.
Puss & Kram

Kommentera

Publiceras ej