Igårkväll åkte vi till Liseberg för att spendera några timmar där tillsammans med Anna och Johan. Kanon mysigt och trevligt. Vi var la där i ca. tre timmar och kallt var det. -10 var det när vi drog oss hmmåt vid 21-tiden. Så vi fyra var fullsmockade med varma kläder för att inte känna av kylan så mycket. Roberts ena stortå frös dock bort, enligt honom så domnade den av. Och så fort han fick tillfälle tog han fram foten ur skon för att värma den :)

Väl där drack vi den obligatoriska chokladen, det är helt klart ett måste på Liseberg. Anna drog i sig en glögg också och så köpte hon någon spansk våffla (?) med kanel och socker på. Ganska god, men inte överdrivet gott :)

Jag och Robert spelade lufthockey med, även det är något som vi alltid gör på Liseberg. Vi går in i spelhuset, spelar en match och sen är man nästan så varm att man svettas och då är det dax att gå ut igen :)

Träffade Annas lillasyster Emelie och hennes pojkvän Marcus också. Fast det var i slutet, då vi skulle dra oss bort till bilen - som förövrigt stod parkerad bland isfläckar som jag halkade på :)

Hur som helst, kvällen var gör mysig!

1 kommentarer

madeleine

22 Dec 2009 19:46

hej sötnos, jättefin blogg!

ville bara önska god jul & gott nytt år:)

kram!

Kommentera

Publiceras ej